Tuesday, 22 March 2011

Diari Suami 9 Bulan |2011|


Diari Suami 9 Bulan (2011) SDTV TV9 MKV Mediafire


Sinopsis
Ianya berkisarkan tentang alam rumahtangga dua beradik perempuan iaitu Zara dan Zana yang kebetulan di dapati mengandung pada masa yang sama. Maklumlah, ketika mengandung, pelbagai karenah perlu dihadapi oleh si suami iaitu Hairul dan Fazli. Apatah lagi apabila isteri-isteri mereka mengidamkan sesuatu yang pelik dan perli dicari sehingga dapat.

Sejak kedua anak perempuan Zahadi dan Aliza ini mengandung, setiap hari rumah mereka pasti berlaku kekecohan. Tekanan bukan sahaja dirasai oleh kedua ibu bapa mereka tetapi yang paling dahsyat iaitu kedua suami mereka. Pelbagai aksi lucu dapat dilihat menerusi telefilem ini terutamanya ketika Zana dan Zara mengamuk setiap kali permintaan mereka tidak ditunaikan oleh Hairul dan Fazli sepanjang 9 bulan isteri-isteri mereka mengandung.

Dapatkah kedua-dua suami ini tahan dengan karenah isteri masing-masing? Saksikan keletah lucu dan juga romantik pasangan suami isteri ini pada 20 April ini jam 8.30 malam menerusi slot Skrin Di 9 secara eksklusif di saluran Di Hatiku.

Genre
Drama | Comedy

Pelakon
Intan Ladyana, Yana Samsudin, Kamal Adli, Cat Farish, Ruminah Sidek, Mustapha Kamal, Didie AliasDownload

MEDIAFIRE

MKV (200MB)
part 1- http://adf.ly/1I1Tm
part 2- http://adf.ly/1I1Un
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom sebarkan blog Anak Muda Sayang Malaysia

Comments :

0 comments to “Diari Suami 9 Bulan |2011|”

Post a Comment

GALLERY

+ (Anak muda sayangkan Malaysia)
+ (Jangan pernah diam wahai anak muda)
 

Copyright © 2011 by Anak Muda Sayang Malaysia, Design, Anak Muda