Tuesday, 24 May 2011

Cun |2011|


Cun (2011) DVDRip AVI,MKV & RMVB Mediafire

Sinopsis
Luna Latisya seorang pengacara terkenal, bercinta dengan Ryan Hidayat, seorang pelakon. Program yang diacarakannya (Meletops) memerlukan beliau menerjah kehidupan peribadi selebriti tanahair. Yang terkini, ‘Meletops’ ke rumah Ryan Hidayat untuk kejutan hari lahirnya. Namun lain pula yang terjadi apabila Ryan ditemui bersekedudukan dengan seorang artis baru, Siti Senjakala. Luna berang lalu terus memandu pergi bersama Tom, pembantu peribadinya. Tom membawa Luna ke kampung halamannya di Utara Semenanjung.

Sampai di kawasan kampung, kereta Luna tersekat di kawasan lumpur, memaksa Luna dan Tom bermalam di dalam kereta. Keesokannya, mereka ditemui oleh Atan, kawan baik Tom di kampung. Mereka dibawa ke rumah Atan. Pada awalnya Luna sukar menyesuaikan diri dengan persekitaran kampung. Setelah beberapa hari, kereta Luna masih belum siap. Luna tiada pilihan, kecuali terus bermalam di rumah Atan. Namun keluarga besar Atan yang cepat mesra menyebabkan Luna mula menyesuaikan diri. Adik Atan, Manis, gadis `istimewa’ sangat sukakan Luna.

Kereta sudah siap, tibalah masa Luna perlu kembali ke Kuala Lumpur. Luna yang mula jatuh hati dengan persekitaran dan orang-orang di situ meminta izin untuk tinggal lebih lama. Semua orang gembira dengan keputusan Luna. Luna dan Atan semakin rapat, walaupun sering tak sependapat.

Genre
Drama | Comedy

Pelakon
Maya Karin, Remy Ishak, Kartina Aziz, Faezah Elai, Nadiyatul Nisaa, Mislina Mustaffa, Ning Baizura, Jehan Miskin, Marsha Milan Londoh, Siti Chubby.

ScreenshotDownload

SINGLE LINK AVI (896MB)
FileSonic | DuckLoad

MEDIAFIRE

AVI (896MB)
part 1- http://adf.ly/1IegZ
part 2- http://adf.ly/1Ieh4
part 3- http://adf.ly/1Iehp
part 4- http://adf.ly/1IeiN
part 5- http://adf.ly/1IejC

RMVB (378MB)
part 1- http://adf.ly/1Io2e
part 2- http://adf.ly/1Io3H

MKV (426MB)
part 1- http://adf.ly/1IzZ3
part 2- http://adf.ly/1IzZf
part 3- http://adf.ly/1Iza9
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom sebarkan blog Anak Muda Sayang Malaysia

Comments :

0 comments to “Cun |2011|”

Post a Comment

GALLERY

+ (Anak muda sayangkan Malaysia)
+ (Jangan pernah diam wahai anak muda)
 

Copyright © 2011 by Anak Muda Sayang Malaysia, Design, Anak Muda